Kjedelig å leve lenge?

Det første svaret jeg får når jeg sier foryngelse bioteknologi kan gjøre oss ung igjen, er “Ville det ikke vært kjedelig å leve lengre?”. Så jeg skal ta for meg denne hypotesen kort.

“Ville det ikke vært kjedelig å leve lengre?” – Dette antar at vi på en måte går tom for ting å gjøre eller at vi på et eller annet tidspunkt slutter å bli underholdt av det som er tilgjengelig av underholdning. Men vi kan enkelt forstå at dette ikke vil skje. Bare forestill deg at du var noen som ble født 500 år siden, og levde gjennom alle de historiske tingene som skjedde siden da. Du var med å finne Amerika, du var med på gullrushet, du utforsket asia, var med på den industrielle revolusjonen og reiste verden på tvers med tog og dampskip, så opplevde du oppfinnelsen av flyet, bilen, alle husholdningsartikler du bruker og 95% av karrierer som eksisterer i dag. Selv om du startet som en som ble solgt til slaveri i Afrika, hadde du levd gjennom det og opplevd frihet. Du ville jobbet i hundre forskjellige stillinger og kunnet levd tusenvis av steder, og hvert eneste år hadde ditt hjem forandret seg med nye oppfinnelser og utviklinger. Hvordan du gjør ting hadde aldri forblitt det samme lenge, og hva du gjør på en vanlig dag hadde aldri forblitt det samme lenge. Te og kaffe, vin og melk har alle blitt vanlige drikker for oss i norden i løpet av disse 500 år. Og mest sansynlig spiser du ikke et eneste måltid slik det var 500 år tilbake. Ingenting er det samme, alt endres, for det meste blir det alltid bedre.
Du kunnet opplevd alle historiske sportshendelser og politiske hendelser og alle de hendelsene man i dag blir inspirert av. Du kunnet omså vært med å skape alle de historiske hendelsene som har tatt sted de siste 500 år. Men du kunne jo også bare blitt hjemme i Norge 500 år siden og aldri dradd noen steder eller gjort noe nytt. Men hvorfor i all verden ville du gjort det?

Jeg håper du tar en titt på denne artikkelen som forklarer hva aldring er og hvordan det foreslås at man kan gjøre folk yngre. Det er ikke mine ord, det er bare så godt som mulig videreformidlet av meg, fra gerontologene (aldringsforskerne). Hvis noe viser seg i ettertid å være feil så retter jeg på det. Hvis du vil lese mer er det på en enkel måte listet kilder nederst på teksten. Og jeg oppfordrer deg til å lete fram egne kilder på emnet.

Og en liten avsluttende notat jeg har gjort meg om Foryngelse Bioteknologi, fordi så mange først mener det er svært umulig å gjøre folk yngre:
Alle som mener det er umulig for tyngre-enn-luft maskiner å fly, vet ikke hvordan vinger funker. Vet man ikke hvordan vinger funker, så er det naturlig å konkludere at tyngre-enn-luft flygemaskiner ikke er mulig.
Alle som mener det er umulig for oss å gjøre folk yngre, vet ikke nok om aldring og foryngelse bioteknologi. Vet man ikke nok om aldring og foryngelse bioteknologi, er det naturlig å mene det er umulig å gjøre folk yngre.

Vist 112 ganger. Følges av 1 person.
Annonse